Pages

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Παράρτημα Βορείων Περιοχών της Αττικής

Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, ΟΛΟΙ στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο Την Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 6μμ στην συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Ιφιγένειας στο Ν. Ηράκλειο. Έτσι απαντάμε στο θράσος τους, να διοργανώσουν πανευρωπαϊκή φασιστοσύναξη στη γειτονιά μας.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ! 

Οι Νέο-Ναζί, φασίστες που στην ιδεολογία τους για τα ΑΜΕΑ έχουν σαν πρόγραμμα την στείρωση, την ευθανασία και τα κρεματόρια, όπως έκαναν και οι πρόγονοι τους Χίτλερ, Μέγγελε κλπ. Αυτοί ως βαθιά φωνή του συστήματος, τύπωναν αφίσες για το πόσο κοστίζουν οι ανάπηροι, για να ανοίξουν το δρόμο με σημαία την ιδέα την «ανώτερης φυλής», μάζευαν με σχέδιο τους ανάπηρους από τα ιδρύματα και από τη Γερμανία αλλά και τις υπόλοιπες κατεχόμενες χώρες και τους έκαιγαν στα κρεματόρια. Έρχονταν μετά, για να μασκαρευτούν στήνοντας συσσίτια για τους άπορους και έτρεχαν να περνούν τις γιαγιάδες απέναντι στο δρόμο.
Αυτοί, βάραγαν στο ψαχνό στις διαδηλώσεις των αναπήρων επί κατοχής και οργάνωσαν μαζί με τους Ταγματασφαλίτες το μεγάλο πογκρόμ του 43’ ενάντια στους αναπήρους στα 19 νοσοκομεία της Αθήνας που τα είχαν μετατρέψει οι ανάπηροι σε κάστρα της αντίστασης.
Είχαν το θράσος, νυν και πρώην κυβερνώντες, μεγαλοκαναλάρχες και τα παπαγαλάκια τους να τους προβάλλουν ως έχοντες το δικαίωμα στην άλλη άποψη αλλά και να φωτογραφίζονται μαζί τους, στις παρελάσεις και στους δήμους της περιοχής μας αλλά και στο Καστελόριζο ως πατριωτική δύναμη.
Τεράστιες ευθύνες, όλων αυτών και της ΕΕ που θέλησαν να τους νομιμοποιήσουν με την επαίσχυντη θεωρία των δύο άκρων. Γι αυτό άλλωστε, η δίκη της Χρυσής Αυγής εδώ και 10 χρόνια, από τη δολοφονία του Π. Φύσσα,  δεν έχει τελεσιδικήσει και άφησαν τον Κασιδιάρη να εκλεχθεί στην Αθήνα και του έδωσαν και άδεια, να «ξεκουραστεί», από τη φυλακή – εκλογικό κέντρο υψίστης ασφαλείας.
Άλλωστε σε Βουλή και Ευρωβουλή, ως γνήσια μαντρόσκυλα του συστήματος, στήριζαν τις ιδιωτικοποιήσεις, τις περικοπές στις θεραπείες των ΑμεΑ, το κλείσιμο Ειδικών Σχολείων και ιδρυμάτων, για να στηριχθεί το «βάθρο της πατρίδας», η «αγία επιχειρηματικότητα», ο «εφοπλισμός».
Το συνεπές αγωνιστικό γονεϊκό και αναπηρικό κίνημα καλεί τους αναπήρους, γονείς και κηδεμόνες από τα φτωχά λαϊκά στρώματα να δώσουμε τη μάχη συμμετέχοντας στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα, να τσακίσουμε το φασισμό και τη μήτρα που τον γεννά και που τον έχει ανάγκη για να στηρίξει τη βάρβαρη καπιταλιστική ανάπτυξη.
Ούτε στιγμή δεν υποστέλλουμε τη σημαία, δεν δείχνουμε καμία ανοχή και μαχητικά, μαζί με τη νεολαία, τους εργαζόμενους , τους φωνάζουμε κατάματα και τους στέλνουμε στα τσακίδια γιατί είναι η σαπίλα όλου του ντουνιά , μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Δεν έχουν θέση ανάμεσα μας!

Το ΔΣ
25/10/2023