Κλιμακώνουμε τον αγώνα! Οι ζωές μας αξίζουν!
Τα κέρδη τους- Οι νεκροί μας
Οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες, οι γονείς και κηδεμόνες παίρνουμε μαζικά μέρος στην Πανελλαδική Πανεργατική απεργία και τα συλλαλητήρια την Πέμπτη 16 Μάρτη. Για την Αθήνα 11:30 στα Προπύλαια, προσυγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ, τον γονέων και κηδεμόνων και άλλων φορέων του αναπηρικού κινήματος στις 10:30πμ στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή (σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο).
Η δολοφονία στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί! Αυτή είναι η απάντηση των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων, των εργαζομένων, των φοιτητών, των μαθητών, του λαού μας. Αυτό δείχνουν οι τεράστιες παλλαϊκές κινητοποιήσεις που απαιτούν να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα! Δε θα τους αφήσουμε να αποτινάξουν τις ευθύνες τους ούτε αυτή η κυβέρνηση ούτε οι προηγούμενες. Να πληρώσουν ΤΩΡΑ όλοι οι υπεύθυνοι! Ακυρώνουμε με τον αγώνα μας όλα τα σχέδια συγκάλυψης νυν και πρώην κυβερνώντων, μεγαλοδημοσιογράφων και καναλιών.
Οι ανάπηροι , οι χρόνιοι πάσχοντες, ο λαός μας, πληρώσαμε με τους χιλιάδες νεκρούς που χάθηκαν μέσα στην πανδημία ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί. Χαμένες ζωές, καταστραμμένες περιουσίες στις πλημμύρες, στις πυρκαγιές, στη Μάνδρα, στο Μάτι γιατί απλά τα έργα δεν ήταν επιλέξιμα, γιατί το μόνο επιλέξιμο γι αυτούς είναι τα κέρδη.
Το έγκλημα αυτό έχει ιστορία, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στο σύστημα του κέρδους, που θεωρεί τις ζωές μας αναλώσιμες.
Υ.Γ. Η ΣΕΑΑΝ έχει πάρει όλα τα μέτρα για τη μαζική κάθοδο των αναπήρων στο συλλαλητήριο. Όσοι συνάδελφοι θέλουν βοήθεια να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο των γραφείων 210-5221411 και στο 6977325257